prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 490 Kč.

Přejít do košíku

Ochrana osobních údajů

ochrana-osobnich-udaju

Office Depot, provozovatel internetového obchodu www.officedepot.cz , prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb.

V případě, že společnost Office Depot získá v souvislosti s jednáním o uzavření smlouvy a jejím plnění od Kupujícího nebo potencionálního kupujícího údaje, které jsou ve smyslu příslušných právních předpisů považovány za osobní, zpracovává vždy pouze takové osobní údaje, které jsou dostupné z veřejně přístupných datových souborů a s těmi nakládá v souladu s platnými právními předpisy.

Dokončením registrace souhlasíte s využitím Vámi případně poskytnutých osobních údajů v rozsahu registrace k jejich zpracování za účelem plnění smluvního vztahu a za účelem realizace Vašich objednávek z našeho internetového obchodu, dodání zboží, fakturace a reklamace. Správcem těchto údajů je společnost OFFICE DEPOT s.r.o. se sídlem Hostivice, Floriánova 2461, PSČ 253 01. Souhlas je udělován pro účely plnění smluvního vztahu, tj. členství v našem systému internetového obchodu na dobu do ukončení Vaší platné registrace v rámci internetového obchodu. Dle zákona č. 101/2000 Sb., máte právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, jakož i další práva dle §§ 11 a 21 zákona č. 101/2000 Sb.. V případě, že správce zpracovává Vaše nepřesné osobní údaje nebo máte-li jiné pochybnosti týkající se narušení Vašeho soukromí a osobního života či výše uvedeného zákona, můžete požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení a požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů. Nevyhoví-li správce nebo zpracovatel této Vaší žádosti, máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů. Na tento Úřad se můžete se svým podnětem obrátit i přímo.

K nabízení našich výrobků a služeb a zasílání obchodních sdělení budeme Vaše osobní údaje (zejména e-mailovou adresu) využívat pouze v případě, že budeme mít Váš dobrovolný souhlas.

 

Kancelářské potřeby na úvodní stránku

Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování nás kontaktujte.