prázdný

Nákupní košík je prázdný.

Pro dopravu zdarma nakupte ještě za 1 490 Kč.

Přejít do košíku

Zásady zpracování a ochrany osobních údajů

ochrana-osobnich-udaju

Office Depot, provozovatel internetového obchodu www.officedepot.cz , prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb. a Nařízením Evropského parlamentu a rady č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „GDPR“).

Office Depot je skupina společností se sídlem ve Venlo v Nizozemsku a je správcem osobních údajů pro účely obecného nařízení o ochraně osobních údajů (General Data Protection Regulation). Více informací naleznete na webové stránce http://eur-lex.europa.eu/.

V těchto Zásadách je vysvětleno, jakým způsobem shromažďujeme, zpracováváme, používáme a poskytujeme vaše osobní údaje (přičemž osobními údaji se myslí jakékoli informace týkající se identifikované nebo identifikovatelné fyzické osoby).

Ve společnosti Office Depot se v souvislosti s osobními údaji řídíme těmito základními principy:

  • Pečlivě zvažujeme, jaké osobní údaje od vás požadujeme a jaké osobní údaje o vás zpracováváme.
  • Osobní údaje uchováváme pouze po dobu, po kterou máme důvod je uchovávat.
  • Snažíme se vám vše co nejvíce zjednodušit kontrolu nad osobními údaji, které zpracováváme.
  • Pokud jde o způsob, jakým shromažďujeme, používáme a sdílíme vaše osobní údaje, usilujeme o maximální transparentnost.

Jaké osobní údaje o vás shromažďujeme

Ke splnění požadavků uživatelů webových stránek můžete být požádáni o poskytnutí některých nebo všech informací uvedených níže:

  • Jméno, příjmení, titul
  • E-mailová adresa
  • Fakturační a dodací adresa
  • IČ, DIČ
  • Telefonní číslo
  • Kontaktní údaje
  • Údaje o zakoupeném zboží
  • Informace o použití internetových stránek (cookies, IP adresa)

Kdy společnost Office Depot tyto údaje shromažďuje

Společnost Office Depot shromažďuje osobní údaje, které nám poskytnete při registraci nebo zadání objednávky. Informace dále získáváme např. tehdy, když dobrovolně vyplníte dotazník zákazníka, poskytnete nám zpětnou vazbu a zúčastníte se soutěže. Informace o používání webových stránek jsou získávány prostřednictvím souborů cookie.

Když se přihlásíte k odběru newsletteru, bude společnost Office Depot vaši e-mailovou adresu a případně vaše jméno používat pro zasílání obchodních sdělení do té doby, než se z odběru newsletteru odhlásíte. Zrušení registrace je možné provést kdykoli.

Jak používáme vaše osobní údaje

Informace o vás shromažďujeme a zpracováváme výhradně pro uvedený účel (uvedené účely):

  • pro identifikaci zákazníka
  • pro vyřízení Vaší objednávky
  • při platebním procesu
  • pro informování o naší nabídce zboží a služeb a o marketingových akcích
  • pro zlepšení kvality našich služeb
  • pro sledování trendů chování našich zákazníků
  • pro vylepšení designu našich e-shopů
  • pro plnění zákonných daňových či jiných povinností
  • pro případné vymáhání pohledávek za zákazníkem

Všechny osobní údaje budou považovány za důvěrné. Osobní údaje, které o vás shromáždíme, budou zpracovávány, používány a uchovávány za účelem zpracování a provádění vašich objednávek, včetně kontroly finanční situace, personalizace webové stránky a marketingových činností.

Příjemci osobních údajů

  • přepravní společnosti za účelem doručení objednaného zboží
  • společnost Shopsys s.r.o., DIČ CZ27790487, jakožto poskytovatele elektronického obchodu
  • společnost DiffSolution s.r.o., DIČ CZ24791288, pro poskytování e-mailingového marketingu
  • společnost Smartsupp.com, s.r.o., DIČ CZ03668681, pokud používáte online chat na našem e-shopu, za účelem identifikace uživatele
  • služba Google Analytics společnosti Google, pro analýzu chování zákazníků na našich eshopech

Formulář žádosti naleznete na níže uvedeném odkazu
https://app-de.onetrust.com/app/#/webform/08887abc-7d04-4e97-9b93-b677e73e1a63

Hodlá-li si subjekt údajů stěžovat na společnost Office Depot ohledně toho, jak byly jeho osobní údaje zpracovávány, nebo hodlá-li se odvolat proti jakémukoli rozhodnutí, může se obrátit na pověřence pro ochranu osobních údajů na e-mailové adrese DPO@officedepot.eu, nebo podat stížnost u příslušného orgánu dohledu, v tomto případě Úřadu pro ochranu osobních údajů (https://www.uoou.cz/).

Uchovávání osobních údajů

Usilujeme se vaše osobní údaje uchovávat po dobu nezbytně nutnou k zajištění účelů uvedených v těchto Zásadách nebo ne déle, než je stanoveno právním řádem.

Jiné webové stránky

Tyto Zásady jsou platné pouze pro tyto webové stránky. Naše webové stránky obsahují odkazy na jiné stránky. Upozorňujeme proto, že společnost Office Depot neodpovídá a nepřijímá odpovědnost za obsah externích webových stránek, i když na ně na našich webových stránkách odkazujeme.

Soubory cookie

Co jsou soubory cookie

Cookie je tvořen základním textovým souborem obsahujícím anonymní informace zahrnující jedinečný identifikátor uživatele a název internetové stránky. Více informací naleznete v odkazu Zásady používání souborů cookie.

 

Kancelářské potřeby na úvodní stránku

Tento web používá cookies

Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování si přečtěte zde.